
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان درباره انتخابات 1400 در حوزههای انتخاباتی شهرستانهای مختلف گیلان اعلام کرد:
پروتکلهای تهیه شده برای نظارت بر مسایل بهداشتی در انتخابات توسط وزارت کشور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تنظیم شده و از سوی ستاد انتخابات کشور و به تبع آن در استان ها از جمله در استان گیلان لازم الاجرا میباشد.
مهدی جوهرافشان: 1500 نفر بهــورز و 300 نفر بازرس بهداشت محیط به همراه تعدادی از نیروهای هلال احمر برای نظارت بر رعایت پروتکلها فعالیت خواهند کرد.
بر اساس این پروتکلها، صندوق های اخذ رای باید با فاصله بیش از 2 متر با اولویت فضای باز انجام شود و در صورت عدم امکان در فضای باز، محل های رای گیری باید از تهویه لازم برخوردار باشد.
گندزدایی ابزار و ادوات در شعبه های اخذ رای از دیگر پروتکل های مهم میباشد. رای دهندگان حتما باید خودکار شخصی داشته باشند، قبل و بعد از رای دادن از مواد ضدعفونی استفاده کرده و در صورت امکان با آب و صابون دست هایشان را بشوید.
از آوردن خردسالان و کودکان در شعبه های اخذ رای نیز باید خودداری شود.
بر اساس این پروتکلها، استفاده از ماسک توسط رای دهندگان، خبرنگاران، مسئولان اجرایی، نظارتی و حفاظتی در محل های اخذ رای الزامی است.
انتخابات شوراهای شهر و روستا در گیلان در 53 شهر با 281 کرسی و در 2172 روستا با 6694 کرسی در روز 28 خرداد 1400 برای ششمین بار برگزار می شود.
شایان ذکر است که اکثریت مواد پروتکلهای بهداشتی طبق دستورات قدیمی سازمان جهانی بهداشت تنظیم شده که بیفایده بودن بسیاری از آنها امروزه بر اهالی شرافتمند بهداشت و درمان کشور پوشیده نیست و اصرار بر اجرای آنها جز به محدود کردن مشارکت مردم در انتخابات فایده دیگری نخواهد داشت. در هر صورت تالشبلاگ همگی مخاطبان فهیم و ارجمندش را به رعایت قانون و دستورات بهداشتی فعلی دعوت میکند و امیدوار است بساط این جوسازیهای مشکوک رسانهای، که به جای پرداختن به متن مسئله و حل نمودن واقعی بحران کرونا به ترساندن مردم و اقدامات حاشیهای بیفایده مشغول است، جمع گردد.
منبع: خبرگزاری ایرنا
عنواننویسی، ویرایش و بازنشر: تالشبلاگ
#اخبار تالش بزرگ